Povijesni razvoj

Povijesni razvoj


Enikon d.d. je društvo za izgradnju energetskih i industrijskih postrojenja s bogatim iskustvom na domaćem i svjetskom tržištu. Sjedište poduzeća je u Zagrebu, Veslačka 6.

Povijest Enikona

Sadašnjost

Društvo danas

Društvo se do danas razvilo u organizaciju koja je u stanju u cijelosti realizirati zahtjeve projekata, što uključuje vođenje projekata u svim fazama projektiranja, isporuke opreme za potrebe montaže te njenu montažu. Društvo izvodi radove u procesnim postrojenjima u rudarstvu, naftnoj, farmaceutskoj, kemijskoj, prehrambenoj, cementnoj i drugim granama industrije, te energetici širom svijeta.

Cilj

Društvo ima za cilj kontinuirano unapređivanje svih navedenih djelatnosti. Da bi zadovoljilo zahtjeve kupaca te bilo konkurentno na tržištu, društvo kontinuirano prati moderne tehnologije i implementira ih u svoje procese. Posebnu pažnju poklanja uvođenju novih produktivnih tehnologija i školovanju kadrova.
Vizija i misija

Nastojimo razviti organizaciju koja je sposobna projektirati i izvesti najkompleksnije montažne radove i proizvode primjenom modernih tehnologija proizvodnje i upravljanja.

Kontakt informacije

Adresa: Veslačka 6, 10 000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 1 6190785
E-mail: enikon@enikon.hr
Skype: enikon_admin


© 2022 Copyright Enikon d.d.